1

Informasjon om Motorsport Event

Motorsport Event ble startet høsten 2013 og vi har hatt 3 fulle driftsår. Det er ingen hemlighet at dette er startet av lidenskap, og ikke av hensikten av å bli rik. Vi driver firmaet på et fornuftig nivå, og har tilbud som passer alle økonomisk. Vårt ønsket er å ha det gøy på jobb, og glede våre kunder med 15 års motorsport erfaring. Vi tilbyr kjøring alle dager hele året, hverdager og kveld samt de helgene det ikke er billøp på Gardermoen Motorpark.

Vi er fleksible og prøver å få til de fleste hendvendelse fortløpende. Ta kontakt for priser og info, vil tilpasser etter deres ønske ("kjørelengde og pris"). Vi kan røpe at det er mulig å kjøre for en billig penge, samt at vi kan lage de "beste pakker" med våre leverandører i forhold til transport, hoteller og matservering i eget lokalet på anlegget med mer. Priser fra 1350,- per person.

PS: Høres dette interesant ut, ta kontakt for en uforpliktene prat på tlf 938 69 316 eller sende en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

IMG 6614

Her er en av våre biler i sving under et arrangement, vi har 10 stk Volvo 240 klare til bruk (Foto: Marte K. Thomassen)!

Vi kan også tilby 1 til 1 med kjøreopplæring og instruktør (kostbart). VIP Event med mindre grupper med "bedre / dyrere" biler er også noe vi kommer til å sette i gang med i 2017. All kjøring foregår etter avtale, og vi setter tidspunkt i samråd og ønsker fra våre kunder.

HVEM STÅR BAK MOTORSPORT EVENT?

Motorsport Event AS drives av Frode Skaar som har bred erfaring fra motorsport som tidligere aktiv, team eier og "mediamann". Frode er også den i Norge med mest erfaring som rallycross kommentator de siste 10 årene. Han har kommentert X-Games, EM og VM Rallycross for NRK og Viasat mellom 2008-2015. Nå er det anvaret med Rallycross Junior Cup (promotor med egen TV Sending) og Rallycross.no (webmaster) som tar mye av fritiden.

Skaar Racing Team (SRT) består forøvrig av to brødre, Atle er broren til Frode og sammen skrur de på gamle Volvoer så våre kunder skal kunne kose seg på bilbanen. SRT med Atle er sterkt innvolvert i andre prosjekt, blant annet som fører coach på VM runder i Rallycross (klassen RX2) og utleie av Rallycross biler.

Print Email

KONTAKT OSS

Vi skreddersyr et arrangement som passer deres bedrift.
Kontakt Frode på tlf 938 69 316 eller mail frode@d-p.no