1

Hva tilbyr Motorsport Event

På våre event er deltagerne selv de aktive, vi lar næringslivskunder og private prøve seg på en lukket bane i våre bilcross biler. De aller fleste som kommer ut av bilene smiler og nærmest jubler "dette var gøy"! Vi er stolte av å ha truffet med oppskriften for hvordan la de ansatte underholde seg selv, dette ser vi av erfaring skaper en god og sosial atmosfære på våre event. Motorsport Event har gjort en avtale med NMK Gardermoen og vi kan kjøre hele året på Gardermoen Motorpark. Vi tilbyr kjøreopplæring, julebord, firmaevent, kick off, salgsmøter, messe-show etc for våre kunder med egne produkter over et stort område.

Ideen har blitt utarbeidet over lang tid, og det startet da vi så hvor morsomt deltagere under tv programmet Zebra Grand Prix kunne ha det i en bilcross bil. Skaar Racing Team var med å driftet bilene under de to siste av de tre sesongene som programmet ble vist på TV2 Zebra. Det var Strix som hadde denne produksjonen. I tillegg til dette har vi også vært med på en tv produksjon for Rubicon / TV2 med Golden Goal der Henrik Elvestad og Johan Golden kjørte rallycross konkuranse (de deltok i en ordinær konkuranse). I 2014 spilte Feelgood inn et program med Dansken & Finger´n hos oss som gikk på TV Norge / MAX høsten 2015.

Det å se hvor moro vanlige folk kan ha det med motorsport gjorde til at vi registrerte Motorsport Event AS og gjennom to år med drift har vi fått de svarene vi ønsket, "alle simpelten elsker å kjøre fort på bane". Bilene er utstyrt med sikkerhetsbur, og vi har nødvendig personlig sikkerhetsutsyr så alle skal være trygge på våre farstfylte event. Det kjøres med gamle biler, så farten er ikke den høyeste, men det bråker, smeller og rister så det føles ut som det går i 200 km/t, sier flere av deltagerne. Vi kan også stå for mat og servering, så her får dere alt på et sted!

Vi skreddersyr et arrangement som passer deres bedrift i forhold til lengde, antall personer eller i forhold til matservering etc. 

PS: Skulle dette høres intersant ut, kontakt Frode Skaar på tlf 938 69 316 eller mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

961069 693776987328166 1229718165 n

10299289 693776990661499 1334381875 n

Vi kan tilby matservering til ca 45 personer i egne lokaler, ellers er det også flotte grillmuligheter i utendørs telt (Foto: SRT)

 

Print Email

KONTAKT OSS

Vi skreddersyr et arrangement som passer deres bedrift.
Kontakt Frode på tlf 938 69 316 eller mail frode@d-p.no